Головна  →  Оголошення  →  11 квітня 2024

Прийом пропозицій щодо кандидатур для включення до складу Координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Печерській РДА завершено

Відповідно до п. 2 постанови Кабінету Міністрів України від 18.04.2023 № 364 «Про затвердження Типового положення про координаційну раду з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Раді міністрів Автономної Республіки Крим, місцевому органі виконавчої влади, органі місцевого самоврядування», повідомляємо, що строк прийому пропозицій щодо включення до складу Координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Печерській районній в місті Києві державній адміністрації (далі – Координаційна рада) завершено.

Загалом, у період з 15 березня 2024 року по 08 квітня 2024 року, було подано 21 пропозицію. Враховуючи Указ Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні» (зі змінами) та у зв’язку з військовою агресією з боку російської федерації, персональну інформацію осіб, які подали свою кандидатуру до складу Координаційної ради, оприлюднено не буде.

З метою ознайомлення з поданими пропозиціями щодо включення до складу Координаційної ради можна звертатися протягом 10 календарних днів до Відділу молоді та спорту Печерської районної в місті Києві державної адміністрації за адресою: вул. Цитадельна, 5/9.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку