Головна  →  Новини  →  29 березня 2024

Відбувся Кубок Печерська з волейболу

27 березня відділом молоді та спорту Печерської районної в місті Києві державної адміністрації спільно з  Таврійським національним університетом імені В. І. Вернадського, за підтримки Київського фахового  коледжу електронних приладів, організовано та проведено Кубок Печерська з волейболу.

Заступник голови Печерської райдержадміністрації Анатолій Невмержицький привітав команди учасників та подякував присутнім за те, що кожен на своєму місці робить внесок у спільну Перемогу. Він підкреслив, що заняття спортом підтримує здоров’я, об’єднує однодумців та допомагає долати наслідки війни. Тож захід і було організовано з метою психологічної, фізично-спортивної та соціальної реабілітації ветеранів.

У зв’язку з великою кількістю заявок змагання відбувалися на двох спортивних майданчиках: у спортивній залі Таврійського національного університету ім. Вернадського та спортивній залі Київського фахового  коледжу електронних приладів.

У Кубку Печерська з волейболу взяли участь дев’ять команд: збірна команда Військової частини 3066 Національної гвардії України, команда Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, команда ветеранів Збройних сил України «НЕЗЛАМНІ ПАТРІОТИ», команда Національного агентства з питань запобігання корупції,  команда волонтерського штабу «Зграя», збірна команда Печерського районного управління ГУ ДСНС України, збірна команда Управління державної охорони України, Управління патрульної поліції у місті Києві Департаменту патрульної поліції та команда Частини спеціальної пожежної техніки  ЗТС  ГУ ДСНС України у м. Києві. Суддівство змагань у двох залах забезпечили судді Федерації волейболу міста Києва. Голова суддівської колегії – Сергій Пристайко.

Гра видалась дуже цікавою, з повною самовіддачею команд-учасниць Кубку Печерська з волейболу. Завдяки індивідуальній майстерності, командним діям, характеру – учасники грали дуже потужно.

Переможцем Кубку Печерська з волейболу стала збірна команда Управління державної охорони України!

ІІ місце виборола команда ветеранів Збройних сил України «НЕЗЛАМНІ ПАТРІОТИ».

ІІІ місце здобула команда волонтерського штабу «Зграя».

Начальник відділу молоді та спорту Печерської райдержадміністрації Вікторія Тромса та завідувач загальновузівської кафедри фізичного виховання, спорту і здоров’я людини Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського Дмитро Карпілянський привітали учасників Турніру, побажали міцного здоров’я, наснаги та енергії для виконання складних завдань задля досягнення перемоги.

Низький уклін, велика вдячність і повага всім, хто захищає цілісність і суверенітет нашої України.

Переможного миру нам!

Слава Україні! Героям Слава!

Перейти до спискуВерсiя для друку