Головна  →  Новини  →  27 березня 2024

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Міжнародним днем театру

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Міжнародним днем театру

Шановні театральні діячі та працівники театру! 

У цей день вітаю всіх, чиє життя нерозривно пов’язане з мистецтвом, хто силою свого таланту розкриває в людях їхні найкращі якості, вчить істинам добра і краси. 

Мільйони українців не можуть уявити своє життя без театру, без справжнього мистецтва, яке даруєте їм усі ви – актори, режисери, музиканти, танцюристи, персонал. Своїми виставами ви відкриваєте нові горизонти та наповнюєте серця глядачів любов’ю, оптимізмом, вірою.

Театри Печерського району столиці завжди прославлялись високим рівнем сценічної та режисерської майстерності, відігравали важливу роль у формуванні основних напрямів розвитку української театральної діяльності і досі залишаються могутнім джерелом загальнолюдських цінностей, високої духовності й натхнення.

Тож, нехай театральне мистецтво і надалі слугує справі зміцнення миру, поширенню високих моральних цінностей в суспільстві, збагаченню культурних надбань українського народу.

Щиро вдячна всiм, хто поряд з творчою діяльністю виконує найнеобхіднішу для нашої країни справу – наближає Перемогу!

Нехай ваша праця і надалі буде спрямована на збереження та примноження кращих театральних традицій, подальший розвиток сценічного мистецтва в ім’я відродження духовності в суспільстві.

Добра, здоров’я, миру, благополуччя вам та вашим родинам!

Разом до Перемоги!

Слава Україні!

Перейти до спискуВерсiя для друку