Головна  →  Новини  →  26 березня 2024

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Днем Національної Гвардії України

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Днем Національної Гвардії України

Шановні нацгвардійці! 

Цьогоріч 26 березня Національна гвардія України відзначає 10-ту річницю від дня створення. Сердечно вітаю вас, наші воїни світла, з професійним святом та поважним ювілеєм! 

Національна Гвардія народжена Революцією Гідності. У 2014-му прямо з Майдану добровольці вступали до новоствореного військового формування.

Упродовж десяти років ви гідно виконували і продовжуєте виконувати покладені на вас завдання, чим здобули довіру та повагу всього українського народу, а зараз, під час повномасштабного російського вторгнення – ще й визнання світу. 

Ваш вклад у Перемогу, до якої ми так прагнемо, неоціненний. Без сумніву, у лавах Нацгвардії справжні патріоти, вірні Присязі та віддані народу України.

Ми пишаємося вашими звитяжними подвигами й водночас гірко сумуємо за полеглими гвардійцями – цвітом української нації, який відійшов у вічність, але до останнього залишився вірним військовому обов’язку.

Дякую кожному за мужність і відвагу, за щиру відданість рідній державі! Нехай Господь оберігає ваші родини та захищає вас від усіх негараздів.

Разом до Перемоги!

Слава Україні! Героям слава!

Перейти до спискуВерсiя для друку