Головна  →  Новини  →  25 березня 2024

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Днем Служби безпеки України!

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Днем Служби безпеки України!

Шановні співробітники та ветерани Служби безпеки України! 

Щиро вітаю Вас із професійним святом! 

Ваша служба – надвідповідальна та небезпечна. Захищати національні інтереси – почесна і водночас складна задача, при цьому ви демонструєте професіоналізм та мужність, не шкодуючи сил і здоров’я, ризикуючи власним життям, захищаєте законність, права і свободи громадян.

Сьогодні, на третьому році повномасштабного вторгнення росії на територію України, ми, як ніколи, розуміємо цінність поняття «національна безпека». Ви ж докладаєте максимальних зусиль для захисту громадян, виявлення і розкриття злочинів, які створюють загрозу державним інтересам України, в тилу і на передовій наближаєте нашу Перемогу.

Дякую за сумлінне й самовіддане виконання вашого обов’язку перед народом, значний внесок у зміцнення національної безпеки, захист політичних, економічних і військових інтересів держави!

Щиросердно бажаю вам міцного здоров’я, добробуту, професійних успіхів та Переможного мирного неба. Нехай щодня ваше життя буде щасливим і радісним, а в сім’ях панують тепло, мир і затишок.

Слава Україні! Героям слава!

Перейти до спискуВерсiя для друку