Головна  →  Новини  →  14 березня 2024

Звернення голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової до Дня українського добровольця

Звернення голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової до Дня українського добровольця

Шановні печеряни!

14 березня ми вшановуємо добровольців – людей, які не були військовими за професією, але в критичний для держави момент без жодних вагань і сумнівів добровільно взяли до рук зброю та за позовом серця стали на захист Батьківщини.

Саме 10 років тому перші 500 добровольців Самооборони Майдану прибули на тренувальну базу в Нових Петрівцях для проходження підготовки і бойового злагодження. Так був сформований перший добровольчий батальйон, бійці якого після підготовки вирушили на схід – захищати рідну землю.

Дякую кожному і кожній, хто проявив найвищу любов до своєї Батьківщини, за незламність бойового духу, приклад високої громадянської самосвідомості і відповідальності за долю нашої країни.

Схиляємо голови перед пам’яттю героїв, які віддали своє життя відстоюючи суверенітет держави. Пам’ять про героїзм та мужність полеглих захисників та захисниць завжди житиме в наших серцях.

Ми непереможні, допоки є люди, які готові в будь-який момент доєднатися до війська заради майбутнього наступних поколінь українців!

 

Слава Україні! Героям Слава!

Перейти до спискуВерсiя для друку