Головна  →  Новини  →  22 січня 2024

Звернення голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з нагоди Дня Соборності України

Звернення голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з нагоди Дня Соборності України

Шановні печеряни!

Щороку 22 січня, у день проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки, ми відзначаємо День Соборності – свято, що засвідчує: немає Східної і Західної України, є одна неподільна, незалежна, соборна й демократична держава – Україна!

Численні покоління щиросердних патріотів боролись за ідею створення Незалежної України. Багато хто з них поклав власне життя заради майбутньої державності. Ідея соборності набула нової значущості в умовах сьогодення.

Під час російської агресії  ми засвоїли найцінніший урок, що в єдності – сила! Саме згуртованість і свобода роблять нас гідними нащадками наших славних предків. То ж збережімо цей скарб!

Вірю, що територіальна цілісність України, за яку віддали життя тисячі незламних борців в різні часи і продовжують сьогодні відстоювати наші захисники, залишиться непорушною, а зло обов’язково буде покаране!

У такий історичний для нашого народу день я сердечно бажаю кожному з вас добра, миру, здоров’я, Перемоги та якнайшвидшого повернення кожного українського сина і доньки до своїх родин.

Вічна  та світла пам’ять загиблим! Честь і слава живим героям!

З Днем Соборності!

Слава Україні! Героям слава! 

Наша єдність – наша зброя!

Перейти до спискуВерсiя для друку