Головна  →  Новини  →  1 січня 2024

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Новим роком

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Новим роком

Дорогі печеряни!

Ось і настала мить, коли мусимо сказати 2023-му – «Бувай!». Це був непростий рік, але ми рухаємося далі! Я впевнена, що згуртовані навколо однієї мети та об’єднані спільною мрією, ми здатні подолати будь-яке зло!

Я безмірно вдячна нашим титанам – воїнам ЗСУ, які упевнено тримають фронт, щодня наближаючи нашу Перемогу. Серед них і мешканці нашого району! Пишаюся і вірю, що зовсім скоро кожен печерянин, як і всі наші захисники, повернеться додому у коло рідних і близьких. Нехай Господь оберігає вас, наші славні янголи-охоронці!

Я щиро вдячна всім-всім, хто в умовах війни продовжує працювати заради людей і для людей: хто навчає і лікує; хто дбає про безпеку людей та рятує; хто підтримує бойовий дух і волонтерить; хто веде відповідальний бізнес і підтримує економічний фронт; хто докладає зусиль, щоб наш рідний район був ошатним, красивим та комфортним для життя.

Новий рік ставить нові завдання. Щиро бажаю, щоб 2024-тий приніс нам мир і спокій. Нехай у кожній оселі панують щастя й добробут, радість і удача, злагода і любов. 

З Новим роком!

Перейти до спискуВерсiя для друку