Головна  →  Новини  →  25 грудня 2023

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Різдвом Христовим

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Різдвом Христовим

Дорогі печеряни!

Прийміть щирі вітання зі світлим й радісним святом – Різдвом Христовим!

Різдво – це народження надії на все краще, здійснення найбільш заповітних мрій та замислів. Нехай цьогорічне Різдво стане початком щасливої дороги в новий 2024 рік.

Вже два роки Україна зустрічає це свято в умовах широкомасштабного вторгнення російських загарбників на терени нашої Батьківщини.

Хтось побачить сьогодні першу зірку в небі вздовж тисячі кілометрів лінії фронту, хтось побачить її вдома за родинним колом, а хтось зустріне свято в чужих домівках, але не в чужих людей, у тих хто дав їм прихисток. 

Хоч би де ми були, ми будемо сьогодні разом. І разом подивимось у вечірнє небо. І нехай ця Різдвяна зоря об’єднає усіх нас – і тих, хто зустрічає це свято в дружньому сімейному колі, і тих, хто далеко від дому боронить нашу країну, і тих, хто змушений був поїхати удалечінь від рідної домівки.

Молімося за здоров’я рідних, просімо зберегти життя та повернути додому наших янголів охоронців – українських захисників та захисниць!

Я щиро вірю, що зовсім скоро мир та спокій прийдуть до нашої рідної України, що ми гідно пройдемо всі випробування і в наших родинах завжди будуть панувати добро, злагода і любов.

 

У цей день бажаю кожній сім’ї, кожній оселі, кожному печерянину добробуту, щастя та звичайно Перемоги!

 

Христос народився! Славімо Його!

 

Слава Україні!

Героям Слава!

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку