Головна  →  Новини  →  7 грудня 2023

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Днем місцевого самоврядування

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Днем місцевого самоврядування

Вітаю усіх представників місцевої влади з професійним святом!

Навіть в умовах повномасштабної військової агресії продовжуємо підвищувати рівень нашої взаємодії та спільно працювати на благо Печерського району, міста Києва та України вцілому!

Висловлюю глибоку вдячність усім працівникам та ветеранам органів місцевого самоврядування за сумлінну і самовіддану працю, за високий професіоналізм, компетентність та відповідальність, активну громадську позицію.

Це свято не тільки представників органів місцевої влади, а й усіх громадян, які співпереживають та турбуються про вирішення проблем на місцях, й тим самим дбають про розквіт нашої незалежної держави.

Щиро дякую вам, дорогі печеряни, за активність у громадсько-політичному житті, адже ми з вами робимо спільну справу – працюємо задля добробуту нашого рідного Печерського району.

Нехай цей день додасть усім нам єдності й певності в тому, що лише спільними зусиллями зможемо досягнути головної мети – відстояти незалежність і цілісність держави.

Зі святом усіх причетних! З Днем місцевого самоврядування!

Разом до Перемоги! Слава Україні! Героям Слава!

Перейти до спискуВерсiя для друку