Головна  →  Новини  →  27 жовтня 2023

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Днем автомобіліста і дорожника

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Днем автомобіліста і дорожника

Вже традиційно в останню неділю жовтня в Україні відзначається День автомобіліста і дорожника – професійне свято працівників автомобільного транспорту і дорожнього господарства.

Це свято об’єднує між собою професіоналів та автолюбителів, водіїв і дорожників – усіх чиє життя пов’язане з автошляхами. Вітаю кожного, хто працює на громадському, легковому чи вантажному транспорті, хто ремонтує наші дороги, від кого залежить комфорт та безпека пасажирів.

Сьогодні, коли наша держава проживає нелегкі часи, ви не залишаєтеся осторонь: свої фахові навички ви використовуєте для допомоги нашим захисникам та захисницям, доправляєте гуманітарну допомогу постраждалим унаслідок ворожої агресії, волонтерите у якості перевізників.

Я вдячна кожному з вас за відповідальне виконання своїх професійних обов’язків, а також за те, що своєю працею докладаєтеся до нашої спільної Перемоги.

Щиро бажаю всім автомобілістам та працівникам дорожнього господарства легких доріг, безаварійної, успішної і стабільної роботи! А також миру, міцного здоров'я, добробуту та невичерпної енергії!

Разом до Перемоги!

Слава Україні! Героям слава!

Перейти до спискуВерсiя для друку