Головна  →  Новини  →  24 серпня 2023

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Днем Незалежності України

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Днем Незалежності України

Дорогі печеряни!

Прийміть щирі вітання з нагоди 32-ої річниці Незалежності України!

Актом проголошення незалежності у 1991 році Україна зробила свій вибір на користь демократичного розвитку та самостійності.

Незалежність – найвища цінність для кожної нації. Незалежність Української держави здобута наполегливою боротьбою і невтомною працею наших волелюбних пращурів, котрі не дали знищити Україну під час воєн, голодоморів та репресій.

На жаль, у 21 столітті ми знову змушені відстоювати свій сувернітет та виборювати право на незалежність і мирне майбутнє. Наче хижий звір, росія шматує українську землю та народ, підло і безчесно намагається загарбати території та завдати непоправних людських втрат.

Але ми незламні! У серці кожного українця палає вогонь патріотизму!

Я переконана, що завдяки мужності наших захисників, єдності українського народу, підтримці усього цивілізованого світу ми переможемо підступного ворога. Вірю, що нам вдасться відновити спокій та мир на рідній землі і захистити незалежність та свободу нашої держави.

Шановні печеряни, від щирого серця  бажаю вам терпіння, міцного здоров’я, сили духу та непохитної віри у нашу Перемогу! Нехай у ваших оселях панує затишок, любов і добробут.

Разом ми сильні! Разом – переможемо!

Незалежність доводимо щодня!

Слава Україні! Героям слава!

Перейти до спискуВерсiя для друку