Головна  →  Новини  →  23 серпня 2023

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Днем Державного Прапора України

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Днем Державного Прапора України

Шановні печеряни!

Від щирого серця вітаю вас із Днем Державного Прапора України!

Споконвіків Прапор є невід’ємним державним символом України. Він пов'язує воєдино трудові подвиги і бойові перемоги, наукові відкриття та культурні досягнення поколінь українців.

Сьогодні синьо-жовтий стяг – втілення національної єдності, честі та гідності. Синь неба та золото ланів на полотнищі Прапора щоразу викликає почуття гордості за свою Батьківщину, за свій величний народ, вікові здобутки, традиції і щирість української душі.

Відтепер кольори українського Прапора для всього світу є символом спротиву, боротьби за незалежність та свободу.

Шановні співвітчизники, пам’ятаймо, що повага до Прапора – це повага до свого народу і його коріння. Шанобливе ставлення до державного Прапора ми повинні передати нашим нащадкам.

Немає жодних сумнівів, що попри всі труднощі, Україна буде успішною та незалежною. Миру, злагоди та процвітання рідній землі та кожній українській родині!

Зі святом!

Слава Україні! Слава всім, хто докладає неймовірних зусиль задля Перемоги у цій жорстокій кровопроливній війні!

Переможемо!

Перейти до спискуВерсiя для друку