Головна  →  Новини  →  28 липня 2023

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Днем Української Державності

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Днем Української Державності

Шановні печеряни!

Сьогодні, 28 липня, відзначаємо День Української Державності – державне свято, започатковане Указом Президента України від 24 серпня 2021 року. Саме в цей день в Україні відзначають День Хрещення Київської Русі-України і вшановують пам’ять про видатного державотворця, Святого рівноапостольного князя Київського Володимира Великого.

Українська державність — унікальне явище у світовій історії. Крізь тисячоліття ми стверджуємо свою самостійність, свободу та право на самовизначення.

З початком російської агресії проти України ми усвідомили наскільки цінною для нас є наша Держава. Попри намагання знищити наш народ та окупувати нашу землю — Українська держава була, є і буде. 

Маємо знати та пишатися досягненнями нашої країни на шляху її становлення! Так ми засвідчуємо повагу до свого минулого і сьогодення, до рідної землі, наших звичаїв і традицій. Повагу до видатних постатей, відомих представників національної еліти – борців за незалежність України, яку відстоювали українці всіх часів: від пращурів до героїв сьогодення.

Наші предки творили історію України, тепер — це наша робота.

Шановні співвітчизники, зі святом! Разом вистоїмо і переможемо!

Слава Україні! Героям слава!

Перейти до спискуВерсiя для друку