Головна  →  Новини  →  14 липня 2023

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Днем бухгалтера та аудитора

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Днем бухгалтера та аудитора

Шановні бухгалтери!

Від щирого серця вітаю вас із професійним святом! Я вдячна кожному за щоденну копітку сумлінну працю, яка визначається ще й найвищими моральними критеріями: порядністю, чесністю, принциповістю.

Бухгалтер – не просто професія, це справжнє покликання, яке дозволяє розвивати економіку держави у правильному руслі.

Ваш високий професіоналізм, знання та досвід дають можливість втілювати в життя нові ідеї та проєкти, ефективно використовувати наявні ресурси, що забезпечує зміцнення фінансової системи нашої Батьківщини.

Саме завдяки вашій надзвичайно важливій, складній і водночас відповідальній праці злагоджено функціонують наші установи, підприємства й організації, а трудові колективи отримують у встановлений термін заробітну плату.

У цей святковий день зичу вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, нових здобутків на благо українського народу, особистих перемог і нашої спільної найочікуванішої Перемоги!

Все буде Україна!

Перейти до спискуВерсiя для друку