Головна  →  Новини  →  4 липня 2023

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової до Дня Національної поліції України!

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової до Дня Національної поліції України!

Шановні працівники поліції!

Від щирого серця вітаю вас із професійним святом – Днем Національної поліції України!

Бути поліцейським – це почесно і водночас відповідально, адже повсякчас – не зважаючи на час доби, день тижня, у свята і особливо у разі надзвичайних ситуацій – ви на варті нашої безпеки.

На вас покладений благородний обов’язок захищати життя, здоров’я, права і свободи громадян, протистояти злочинності та охороняти громадський порядок. А ще, у цей буремний для нашої країни час, ви є надійною опорою для українських військових та справжніми героями для цивільних.

Завдяки сміливим вчинкам, доблесним подвигам, ціною яких нерідко стає власне життя, українська поліція здобула свій авторитет та престиж.

Шановні співробітники поліції, нехай ваша нелегка, але почесна справа, відгукується людською вдячністю та повагою, у родинах панує затишок та добробут, а янгол-охоронець завжди невідступно оберігає від усіх негараздів!

Дякуємо за безпеку! Разом до Перемоги!

Слава Україні! Героям слава!

 

З повагою

 

Голова Печерської районної

в місті Києві державної адміністрації             Наталія КОНДРАШОВА

Перейти до спискуВерсiя для друку