Головна  →  Новини  →  28 червня 2023

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Днем Конституції України

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Днем Конституції України

Шановні печеряни!

Цьогоріч, 28 червня, Український народ відзначає 27-му річницю прийняття Конституції – головного нормативно-правового акта держави, який закріплює основи суспільного ладу, державний устрій, систему, порядок утворення, принципи організації і діяльності державних органів, права та обов’язки громадян.

День Основного Закону України – свято для кожного з нас, адже Конституція – це про права і свободи, про гідність і цінності, стійкість та нескореність – про «хребет» нації.

Сьогодні, в умовах повномасштабного російського вторгнення і численних злочинів російських загарбників, усі ми по новому оцінюємо значення цінностей, закладених у Конституції України. Ми можемо впевнено стверджувати, що українська Конституція реальна, а не декларативна, вона справді зорієнтована на людину, гуманістичні цінності та правові відносини між суспільством і державою.

Шановні співвітчизники, у цей урочистий день щиросердно бажаю вам добра і миру, непохитної віри у Перемогу, міцного здоров’я й родинного затишку, стійкості та витримки!

Уклінно дякую нашим бійцям, які, виконуючи конституційний обов’язок, мужньо чинять спротив російському вторгненню, зі зброєю в руках боронять кордони нашої Батьківщини, захищають нас та майбутнє рідної України!

Ми об’єднані і сильні! Відстоїмо, вистоїмо і переможемо!

Слава Україні! Героям слава!

 

З повагою

 

Голова Печерської районної

в місті Києві державної адміністрації             Наталія КОНДРАШОВА

Перейти до спискуВерсiя для друку