Головна  →  Новини  →  1 червня 2023

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Днем захисту дітей

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Днем захисту дітей

Традиційно 1 червня ми відзначаємо День захисту дітей.

Це чудове свято символізує дитинство, радість, посмішки та здійснення заповітних мрій.

Діти — маленькі частинки великого щастя, чудо, яке наповнює життя кожного дорослого щирою  радістю і теплотою. Немає більшого щастя у світі, аніж посмішки дитини. Піклування про підростаюче покоління, його майбутнє – головний обов’язок батьків, суспільства та держави.

Зігріваючи теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднуючи зусилля заради майбутнього, ми виховуємо достойних українців, які неодмінно стануть гордістю нашої держави.

Сьогодні День захисту дітей – особливе свято. Бо вся країна стоїть одним фронтом за те, щоб побороти загарбника та захистити наше найцінніше. Кожна дитина повинна мати дитинство, яке має бути під захистом: захистом прав, здоров’я і життя. А ще діти повинні мати відчуття повної безпеки, любові та підтримки. Бути частиною повноцінної сім’ї, бавитися та пустувати, не остерігаючись тривог…

На жаль, в умовах сьогодення кожна українська дитина, навіть якщо і не має тілесних чи психологічних уражень та ушкоджень, так чи інакше зазнала порушень її прав: на особисте життя та захист від посягань на нього; на захист від усіх форм фізичного та психологічного насильства; на відпочинок і дозвілля, освіту та родину; на захист від усіх форм сексуальтної експлуатації; на захист від усіх форм експлуатації, що завдають шкоди будь-якому аспекту добробуту дитини; захист від катувань та інших жорстоких, нелюдських або принижуючих гідність видів поводження чи покарання, а у багатьох випадках – і права на батьків. Цьому немає пробачення!

Любі діти! Дитинство – найпрекрасніша мить нашого життя, це – пора сподівань та здійснення мрій. Нехай роки дитинства будуть яскравими та незабутніми! Зичу вам якомога більше щирих посмішок, веселих та надійних друзів, чистого і мирного неба, світлих і неповторних вражень!

 

Голова Печерської районної

в місті Києві державної адміністрації                         Наталія КОНДРАШОВА

Перейти до спискуВерсiя для друку