Головна  →  Новини  →  26 травня 2023

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Днем столиці та Днем Києва

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Днем столиці та Днем Києва

Дорогі печеряни та мешканці столиці!

Від щирого серця вітаю вас із Днем Києва – міста каштанів і квітів, предковічних пагорбів і сині Дніпра; міста, що звідусіль дихає величчю історії і водночас прогресивними технологіями; міста щасливих людей – величної столиці Української держави!

Київ – це перлина не лише України – всієї Європи. За час повномасштабної війни наша любов до рідного міста стала ще міцнішою. Ми пишаємося бути киянами, мати можливість ходити чудовими київськими вулицями, насолоджуватися тут світанками і вечірньою прохолодою, смакувати улюблену каву і радіти кожній миті життя.

Символічно, серцем української столиці вважається Печерський район, адже саме тут знаходиться більшість святинь і споруд, які є хранителями культури, історії та мистецтва. Щороку сюди прибувають тисячі туристів з інших міст і сел України, а також із-за кордону, щоб на власні очі побачити горду і вічну красу нашої столиці.

Я впевнена, що зовсім скоро ми поборемо зло під назвою «рашизм» і на вулицях Києва знову лунатиме сміх, а не звуки сирени. А доки – Київ незламний і гостинно приймає тисячі людей, які змушені були залишити свої оселі, тікаючи із зони активних бойових дій.

Щиросердно бажаю кожній українській родині злагоди і миру. Нехай Київ живе і процвітає!

Слава Україні!

Слава нашим захисникам і захисницям!

Переможемо!

З повагою

 

Голова Печерської районної

в місті Києві державної адміністрації                                Наталія КОНДРАШОВА

Перейти до спискуВерсiя для друку