Головна  →  Новини  →  28 жовтня 2022

Звернення голови Печерської райдержадміністрації Наталії Кондрашової на честь Дня визволення України від фашистських загарбників

Звернення голови Печерської райдержадміністрації Наталії Кондрашової на честь Дня визволення України від фашистських загарбників

Сьогодні, 28 жовтня, ми відзначаємо 78–му річницю визволення  України від нацистських загарбників. В цей день вшановуємо пам’ять воїнів, які загинули в боях за визволення України, та населення, яке постраждало від дій фашистських окупантів.

Друга світова принесла з собою безліч трагедій, віроломства і зруйнованих доль, що до цих пір все людство із сумом і гіркотою згадує про ті далекі події. 

Майже 80 років тому мільйони українців стали на захист своєї Батьківщини, а в наші дні - уже від іншого противника - це роблять їх нащадки. 

Ми завжди пам’ятатимемо тих, хто пройшов важкими дорогами війни, сумлінно виконав священний обов’язок — мужньо захищав від загарбників свій рідний край. 

Низький уклін і глибока шана вам, ветерани Другої світової війни та Герої, які зараз боронять Україну та захищають її незалежність, за самовіддане служіння народу і Батьківщині. 

Ми завжди будемо пишатися подвигом борців за свободу рідної землі.

Мирного і світлого неба нашій Україні! 

З повагою

 

Голова Печерської районної

в місті Києві державної адміністрації                             Наталія КОНДРАШОВА

Перейти до спискуВерсiя для друку