Головна  →  Новини  →  22 грудня 2015

Сергій Мартинчук привітав Київський завод «Радар» з ювілеєм

Сергій Мартинчук привітав Київський завод «Радар» з ювілеєм

Сьогодні, 22 грудня, відбулося урочисте відзначення 85-річчя Київського заводу «Радар» за участі голови Печерської райдержадміністрації Сергія Мартинчука, генерального директора підприємства та голів профспілок. Фотозвіт.

Дякуючи працівникам заводу за успішну багаторічну роботу, голова райдержадміністрації також визначив перспективи та подальші напрями розвитку промислового комплексу міста Києва.

Окрім цього, очільник райдержадміністрації  Сергій Мартинчук урочисто вручив відзнаки провідним фахівцям заводу, які власною працею і талантом не лише зберегли, а й примножили технічні здобутки підприємства.

«За роки, що минули, вами освоєно і вироблено близько 120 видів радіолокаційних систем. Завдяки плідній роботі та постійним розробкам ракетно-космічної техніки, ви здобули визнання не лише на пострадянському просторі, а й на світовому рівні. Я впевнений, що партнерські взаємовідносини між ПАТ «Київський завод «Радар» та районною громадою сприятимуть ще більшому процвітанню підприємства», - резюмував Сергій Мартинчук у своєму вітальному слові.

Перейти до спискуВерсiя для друку