Головна  →  Новини  →  21 грудня 2015

Сергій Мартинчук урочисто відкрив Святкове Олімпійське Містечко та запалив Центральну районну ялинку

Сергій Мартинчук урочисто відкрив Святкове Олімпійське Містечко та запалив Центральну районну ялинку

19 грудня 2015 року на Троїцький площі перед НСК «Олімпійський» голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук та заступник директора Департаменту освіти і науки, молоді та спорту – начальник управління сім'ї, молоді та спорту КМДА Олексій Трофимов урочисто відкрили Святкове Олімпійське Містечко та запалили Центральну районну ялинку. Фотозвіт

Офіційне відкриття розважального святкового центру відбулося за участю відомих фігуристів та спортсменів, серед яких й п'ятикратна чемпіонка України та учасниця Олімпійських ігор Юлія Лаврентьєва.

Для киян та гостей столиці був влаштований парад спортсменів із зимових олімпійських видів спорту та святкова концертна програма.

Протягом усіх свят в Олімпійському Містечку буде працювати льодовий каток, на якому будуть проводитись безкоштовні майстер-класи від професійних відомих спортсменів.

Окрім цього, на відвідувачів очікують святкові вистави, тематичні вечірки, змагання, атракціони новорічний ярмарок - і звичайно, сувеніри, подарунки та частування.

Запрошуємо всіх відвідати Святкове Олімпійське Містечко!

 

 

 

 

 

 

 

 

Телефон для довідок: +38 066 843 54 03 (Антон).

Перейти до спискуВерсiя для друку