Головна  →  Новини  →  15 грудня 2015

Сергій Мартинчук відвідав Васильківську бригаду тактичної авіації

Сергій Мартинчук відвідав Васильківську бригаду тактичної авіації

У п'ятницю, 11 грудня, голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчуквідвідав Васильківську бригаду тактичної авіації. Фотозвіт.

Авіаційна бригада знаходиться в постійній бойовій готовності та регулярно виконує польоти за планом бойової підготовки. За рівнем підготовки льотного складу, бойових можливостей військової частини 40 бригада тактичної авіації займає одне з провідних місць в складі Повітряних Сил Збройних Сил України. Протягом 2013-2015 років військову частину відвідали делегації з Англії, Франції, Словаччини, Греції, Латвії, Італії, Індії, делегація ветеранів-авіаторів Федеративної Республіки Німеччини.

Сергій Мартинчук ознайомився з роботою льотного тренажеру винищувача МІГ-29 та оглянув бойові винищувачі на аеродромі.

За професіоналізм, майстерність та вагомий внесок у справу розбудови Збройних Сил України, зразкове виконання службових обов’язків та зміцнення обороноздатності держави голова Печерської РДА нагородив військовослужбовців подяками.

Наприкінці, голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук подякував особовому складу бригади тактичної авіації за сумлінну працю, міцну дисципліну та добросовісне виконання свого службового обов’язку.

Перейти до спискуВерсiя для друку