Головна  →  Новини  →  13 жовтня 2015

Свято нескорених

Свято нескорених

Відповідно до Указу Президента України від 14 жовтня 2014 року № 806/2014 в Україні встановлено нове свято ‑ «День захисника України», яке тепер відзначається щорічно 14-го жовтня, в день одного з великих православних свят запорізьких козаків ‑ «Козацька Покрова» («Покров Пресвятої Богородиці»).

Таке рішення прийнято з метою вшанування мужності і героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій та перемог українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві і на підтримку ініціативи громадськості.

У цей День Печерська райдержадміністрація приєднується до привітань на адресу всіх захисників нашої Вітчизни і дякує їм за мужність та відвагу, проявлені під час захисту нашої держави.

Сучасні захисники територіальної цілісності та незалежності України, як справжні чоловіки, стали на захист своїх рідних і близьких, гідно та сумлінно виконали свій конституційний обов’язок, не зрадили присязі українському народові так само, як колись зробили їх діди, які боронили Батьківщину від ворога в часи Другої світової війни.

Низький уклін і безмежна подяка Вам, ветерани Другої світової війни, які воювали за свою землю, та героям сьогодення – українським солдатам, які захищають нашу державу від агресії  північного сусіда.

Міцного Вам здоров’я, добра і щастя, мирного неба і здійснення усіх добрих надій.
 
Низькій уклін та шана тим, хто поклав на сході своє життя!
 
Слава Україні!
 
Героям слава!
 
З глибокою повагою
 
Голова Печерської районної в місті Києві
державної адміністрації                                                                            С.Мартинчук

Перейти до спискуВерсiя для друку