Головна  →  Новини  →  7 вересня 2015

Сергій Мартинчук взяв участь в урочистому відкритті інформаційної таблички, виконаної шрифтом Брайля

Сергій Мартинчук взяв участь в урочистому відкритті інформаційної таблички, виконаної шрифтом Брайля

Сьогодні, 7 вересня 2015 року, за участю заступника міського голови-секретар Київської міської ради Олексія Резнікова, Голови Печерської райдержадміністрації Сергія Мартинчука, директора з дистрибуції каналів Discovery Networks в Україні, Молдові, країнах Балтії та Білорусії Анни Пак та інших відбулася урочиста церемонія відкриття пішохідного туристичного маршруту для незрячих та людей з вадами зору в рамках серії благодійних ініціатив «Необмежений погляд». Фотозвіт.

Під час церемонії присутнім була презентована інформаційна табличка, що встановлена в рамках соціальної програми See The Blind від Discovery Channel біля Арки Дружби народів (Хрещатий парк) з описом об’єктів та краєвидів шрифтом Брайля.

Організатори проекту також повідомили, що наразі планується встановлення ще 4-х інформаційних табличок в таких місцях: Володимирська гірка; Пейзажна алея; Парк Вічної Слави; Пішохідний (Парковий) міст.

Акція організована компанією Discovery Networks за підтримки Київської міської державної адміністрації, КП «Київський центр розвитку міського середовища», а також УТОС (Українського товариства сліпих).

Перейти до спискуВерсiя для друку