Головна  →  Новини  →  21 вересня 2015

На Печерську відкралася 60-та ювілейна виставка квітів «Квітковий оберіг»

На Печерську відкралася 60-та ювілейна виставка квітів «Квітковий оберіг»

Відсьогодні кияни та гості столиці матимуть змогу відвідати виставку квітів на Співочому полі Печерського ландшафтному парку. Фотозвіт.
 
21 серпня 2015 року, за участю заступника голови Київської міської державної адміністрації Петра Пантелеєва, голови Печерської райдержадміністрації Сергія Мартинчука та інших представників місцевої влади відбулося урочисте відкриття 60-ї ювілейної виставки квітів «Квітковий оберіг».
 
На виставці квітів свої композиції представили 10 районів Києва. Квіткові композиції розташовані на Співочому полі як один великий вінок, що тендітно пов’язані між собою стрічками в жовто-блакитних кольорах державного прапору України.
 
Квіткова композиція Печерського району – «Мальва - Берегиня Роду». Мальва – це символ любові до рідної землі, до свого народу, до батьківської хати.
 
Над створенням квіткової композиції фахівці КП по утриманню зелених насаджень Печерського району працювали 2,5 тижні. Висаджено 40 200 одиниць квіткової розсади: агератум, колеус лимонно-жовтий та бордо, седум та інші.

Перейти до спискуВерсiя для друку