Головна  →  Новини  →  5 серпня 2015

Інформація про веб - портал електронних послуг Пенсійного фонду України

З 1 жовтня 2012 року, відповідно до «Порядку надання органами Пенсійного фонду України послуг в електронному вигляді», затвердженого постановою правління Пенсійного фонду України від 7 вересня 2012 року № 16-1 (далі- Порядок 16-1), розпочав працювати веб - портал електронних послуг Пенсійного фонду України.

Адреса веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України: portal.pfu.gov.ua.

Управління Пенсійного фонду України в Печерському районі м. Києва запрошує платників району, пенсіонерів, а також фізичних осіб, незалежно від факту працевлаштування  до електронного діалогу через веб – портал електронних послуг Пенсійного фонду України.

Користувачі ВЕБ-порталу після відповідної реєстрації зможуть отриматитаку інформацію: виписка з персоніфікованого обліку (ОК-5), що відображає щомісячний дохід особи з 2000 року по теперішній час, отримання інформації щодо суми нарахованої пенсії (для пенсіонерів), формування запитів на попередню підготовку документів, можливість подачі скарг, запис на прийом до фахівців Фонду, отримання інформації про стан розрахунків платників з ПФУ (для юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців).

Для того, щоб зареєструватись і мати можливість використовувати всі функції веб – порталу, необхідно особисто звернутись з паспортом і реєстраційним номером облікової картки платника податків (раніше ідентифікаційний код) або свідоцтвом про загальнообов’язкове державне соціальне страхування  за однією з адрес у місті Києві:

 - вул. Крутий узвіз, 4 , «Єдине вікно»/  каб.7; телефон: (044)230-94-25;

-  вул. Кловський узвіз, 14 а, «Громадська приймальня»/ каб.9. тел. (044)280-71-92.

Після подання заяви (бланк заяви можна роздрукувати самостійно за посиланням http://portal.pfu.gov.ua/Document/Detail/1002321 або отримати у спеціаліста Фонду) Ви одержуєте реєстраційні дані.

Під час реєстрації громадянин сам обирає логін і пароль для входу в систему, що є захистом від несанкціонованого доступу іншими користувачами.

Надання електронних послуг, передбачених Порядком 16-1, здійснюється територіальними органами Пенсійного фонду України для користувачів послуг безоплатно.

Також, для для працівників підприємств, установ, організацій, що зареєстровані в Печерському районі м.Києва, пропонуємо проведення безкоштовного семінару на тему «Реєстрація на Веб порталіелектронних послуг Пенсійного фонду України». З питань проведення семінару звертатись до сектору організаційно-інформаційної роботи за телефоном 234-04-06.

Перейти до спискуВерсiя для друку