Головна  →  Новини  →  3 серпня 2015

У Печерському районі на шкільному подвір’ї відомі художники влаштували графіті-шоу

У Печерському районі на шкільному подвір’ї відомі художники влаштували графіті-шоу

1 та 2 серпня 2015 року за підтримки голови Печерської райдержадміністрації Сергія Мартинчука в рамках проекту «НОВЕ ОБЛИЧЧЯ МОЄЇ ШКОЛИ!» на подвір’ї школи №80 відбулося графіті-шоу. Фотозвіт.
 
Відома арт-група «Spray Way» упродовж двох днів старанно перетворювала старе шкільне подвір’я на мистецький спортмайданчик. Українські художники взялися розмалювати графіті кількасот метрів огорожі. Митці зобразили різні види спорту, а також елементи з уроків фізики, математики та хімії.
 
Подивитися на роботу майстрів прийшли діти з батьками, школярі, педагоги та місцеві жителі.
 
Під час заходу до творчого процесу долучилися й малюки, які під наглядом професіоналів розмальовували огорожу.
 
«Цей проект створений заради об’єднання влади, громадськості та бізнесу. Сьогодні ми власними зусиллями, не чіпаючи бюджетних коштів, відновлюємо подвір’я школи №80. Це перший такий проект, попереду ще 24 школи», – повідомив Сергій Мартинчук у розмові з представниками ЗМІ.
 
Проект «НОВЕ ОБЛИЧЧЯ МОЄЇ ШКОЛИ!» створений місцевою громадою з метою об’єднання Печерської райдержадміністрації, мешканців району, організації «Звіринецький сквер», органу самоорганізації населення «Комітет мікрорайону «Видубичі» та групи «Самоврядування «Печерськ» у єдиній справі з удосконалення пришкільних територій району.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку