Головна  →  Новини  →  17 липня 2015

У Маріїнському парку встановили європейську «вбиральню для собак»

У Маріїнському парку встановили європейську «вбиральню для собак»

Сьогодні, 17 липня 2015 року, голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук разом із печерянами та представниками ЗМІ стали свідками встановлення нової сучасної «вбиральні для собак» у Маріїнському парку Києва. Фотозвіт

 «Я підтримую такі добрі ініціативи й завжди йду на зустріч представникам громадських об’єднань та бізнесу щодо впровадження соціальних проектів у Печерському районі», - повідомив Сергій Мартинчук під час презентації європейського боксу для утилізації тваринних відходів.

 Також, очільник району повідомив, що «вбиральня для собак», вже знаходиться на балансі Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Печерського району, яке й буде забезпечувати обслуговування вбиральні.

 Нагадаємо, що встановлення сучасних європейських «вбиралень для собак» проходить під патронатом голови Печерської райдержадміністрації Сергія Мартинчука в рамках експерименту започаткованого Громадським об`єднанням «Це Наш Київ».

Мета експерименту – вирішення одвічного конфлікту між власниками собак та мешканцям міста Києва, чиї діти граються на дитячих майданчиках в парках та скверах. Встановлення «собачих вбиралень» допоможе нашим громадянам набути звичку прибирати за своїми улюбленцями, тому що все необхідне надається їм безкоштовно: диспенсери, пакети, урни.

 У майбутньому планується встановити близько 20 «собачих вбиралень»  у Печерському районі Києва.

Перейти до спискуВерсiя для друку