Головна  →  Новини  →  9 липня 2015

Сергій Мартинчук став свідком встановлення рекорду України

Сергій Мартинчук став свідком встановлення рекорду України

9 липня 2015 року, за участю голови Печерської райдержадміністрації Сергія Мартинчука відбулося урочисте відкриття першого великого велохабу  в Україні. Фотозвіт.
 
«Відтепер київські велосепідісти матимуть змогу залишати свій велотранспорт у спеціальній зоні під охороною, усі охочі зможуть користуватися прокатом, також на території велохабу розташовані гардеробні, камери схову, душові кабіни та багато чого іншого для спорту й дозвілля. І я пишаюся таким починанням у сфері розвитку спорту», – поділився своїми враженнями із присутніми Сергій Мартинчук.
 
Організатори також повідомляють, що в рамках відкриття велохабу облаштовано 50 місць критого й 150 місць безкоштовного відкритого велопаркінгу під охороною.
 
Варто відзначити, що в рамках заходу встановлено рекорд України на найбільшу кількість велосипедів, що одночасно знаходяться на велопарковці.
 
Представником Національного реєстру рекордів встановлено близько 300 велопарковочних місць на одній локації. «За такі досягнення України в категорії спорту буде виданий сертифікат», – відзначила представник Національного реєстру.

Перейти до спискуВерсiя для друку