Головна  →  Новини  →  28 травня 2015

Вітання голови Печерської РДА зі святом останнього дзвоника

Вітання голови Печерської РДА зі святом останнього дзвоника

Дорогі діти! 

Шановні вчителі, батьки,  гості!

Печерська районна в місті Києві державна  адміністрація щиро вітають Вас зі святом останнього дзвоника, який сповістить про те, що шкільні уроки закінчились.

Любі діти! Від щирого серця бажаємо Вам цікавого літнього відпочинку, змістовного дозвілля. З малиновим передзвоном останнього дзвоника, починається життєва дорога в доросле і самостійне життя випускників.

Дорогі випускники! Сьогодні ви прощаєтеся зі своїм дитинством, шкільною юністю і вступаєте у самостійне життя, в якому безліч цікавих доріг. Зробіть свій вибір. Нехай він буде правильним, світлим, творчим. А золото куполів древнього Печерська завжди освячує життєвий шлях. І де б ви не були, завжди пам’ятайте, що перші кроки до самовдосконалення вам допомогли зробити саме в школі. Не забувайте її.

Ви – майбутнє нашої держави! Саме на ваші знання, гідність, національну  свідомість покладає надію Батьківщина. Впевнені, ви знайдете своє місце серед тих, хто розвиватиме нашу економіку, освіту, науку і культуру. Глибоко переконані, що ви з честю пронесете горде звання випускника славного Печерська.

Цей урочистий день залишиться не тільки у вашій пам’яті, запам’ятають його вчителі та батьки. Вклоніться низько своїм педагогам, шануючи їх за професіоналізм та самовіддану працю. Візьміть з собою в доросле життя мудре вчительське слово. Від щирого серця подякуйте батькам, які передали Вам кращі риси нашого народу: порядність, доброту, працьовитість та зігрівали вас теплом своїх сердець.

Бажаємо здійснення всіх ваших мрій, задумів, сподівань.  Впевнено крокуйте до нових звершень на благо рідного Печерська, міста - красеня Києва та всієї України!

 

Голова Печерської районної 
в місті Києві державної адміністрації                                                               С. Мартинчук

Перейти до спискуВерсiя для друку