Головна  →  Новини  →  3 грудня 2014

Звернення Сергія Мартинчука до Міжнародного дня інвалідів

Звернення Сергія Мартинчука до Міжнародного дня інвалідів

Шановні інваліди!

Прийміть щирі побажання добра та віри з нагоди Міжнародного дня інвалідів.

3-го грудня українське суспільство разом із світовим співтовариством відзначає Міжнародний день інвалідів. На сьогодні для України проблема захисту інвалідів набуває важливого значення у зв’язку з постійним зростанням їх частки серед населення держави.

Наша держава взяла на себе і постійно виконує конкретні зобов’язання щодо матеріального забезпечення інвалідів, створення для них необхідних правових, соціально-побутових умов життя. Важливим завданням держави є створення таких умов, які дадуть змогу інвалідам відчувати себе захищеними та потрібними суспільству.       

На сьогоднішній день на обліку в управлінні праці та соціального захисту населення Печерської районної в місті Києві державної адміністрації перебуває 4140 інвалідів.

З початку 2014 року вищезазначеним управлінням Печерської райдержадміністрації інвалідам видано 106 санаторно-курортних путівок, 39 ортопедичних палиць, 26 милиць, 360 направлень на забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації.56 інвалідів отримали грошову компенсацію на бензин, ремонт і технічне обслуговування автомобілів та транспортне обслуговування, 94 інваліди отримали компенсацію за невикористане санаторно-курортне лікування. Влаштовано до будинку-інтернату 8 інвалідів.

Користуючись нагодою, хочу подякувати всіх, хто опікується інвалідами за нелегку працю та щоденну допомогу з подолання труднощів людьми, які мають проблеми зі здоров’ям.

Лише спільними зусиллями можливо подолати проблеми, які на жаль існують у суспільстві щодо забезпечення прав інвалідів.

Висловлюю найтепліші слова громадянам, на долю яких випали нелегкі випробування. Зичу міцного здоров’я, родинного затишку, життєвого оптимізму, добробуту, щастя та витримки у всіх життєвих випробуваннях.

З глибокою повагою,

Голова Печерської районної в місті Києві
державної адміністрації                                                                                      С. Мартинчук   

 

Перейти до спискуВерсiя для друку