Головна  →  Новини  →  17 квітня 2024

На Печерську відбувся захід присвячений Дню пожежної охорони

17 квітня українські вогнеборці відзначають своє професійне свято – День пожежної охорони!

Наші рятувальники кожного дня сумлінно виконують поставлені державою завдання і постійно доводять свою професійність. Приклади відваги та рішучості кожного з них, виявлені під час виконання службових обов’язків, свідчать про те, що у строю об’єднані сильні духом та загартовані часом.

Привітати працівників Печерського районного управління ГУ ДСНС України у м. Києві завітав заступник голови Печерської райдержадміністрації Анатолій Невмержицький.

Анатолій Невмержицький звернувся до надзвичайників зі щирими побажаннями сил та наснаги, міцного здоров’я, нових професійних досягнень у виконанні покладених завдань. Також від імені голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової вручив подяки за мужність, відвагу, сумлінне ставлення до виконання посадових обов’язків, ініціативу та наполегливість під час виконання завдань в умовах воєнного стану.

Також з привітальним словом до колег звернувся начальник Печерського районного управління ДСНС України у м. Києві Олександр Гарасим’юк, подякувавши підлеглим за мужність та відвагу виявлені під час виконання поставлених завдань в умовах воєнного стану.

Висловлюємо безмежну вдячність та шану за надзвичайно важливу та відповідальну справу, яку ви виконуєте! Бережіть себе і своїх рідних!

Слава Україні! Героям слава!

Перейти до спискуВерсiя для друку