Головна  →  Новини  →  22 грудня 2022

Онлайн-зустріч між керівництвом Печерської РДА та Асоціацією Хоф ван Твенте з Нідерландів

21 грудня відбулася міжнародна онлайн -  зустріч за участю голови Печерської райдержадміністрації Наталії Кондрашової, її заступника Анатолія Невмержицького, директорки комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Печерського району м. Києва» Людмили Кравчук та голови Товариства Хоф ван Твенте Яна Лентелінка (Нідерланди).

 Наталія Кондрашова висловила слова щирої вдячності міжнародним партнерам за підтримку у такі важкі часи.  Також  сторони обговорили питання щодо співробітництва та реалізації спільних проєктів у сфері обміну досвідом і розвитку співпраці, зокрема у гуманітарній сфері.

 Зі свого боку, Людмила Кравчук подякувала Товариству Хоф ван Твенте за надану гуманітарну допомогу для Центру первинної медико-санітарної допомоги Печерського району, зокрема генератори, які зараз є вкрай важливими і необхідними задля безперебійного функціонування медичного закладу та надання  оперативної медичної допомоги.

 В цей нелегкий для України час, коли весь світ єднається у відчайдушній боротьбі, кожна добра справа сприяє наближенню до Перемоги.

 Все буде Україна!

Перейти до спискуВерсiя для друку