Головна  →  Новини  →  21 листопада 2017

Сергій Мартинчук провів апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів

21 листопада 2017 року голова Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Мартинчук провів апаратну нараду за участю керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, представників служб району та Печерського районного управління ДСНС України у місті Києві. Фотозвіт

Очільник Печерського району Сергій Мартинчук розпочав нараду з питань готовності комунальних служб району у зв’язку з погіршенням погодних умов.

Сергій Мартинчук доручив керівникам відповідних структурних підрозділів та комунальних служб району підготувати всю техніку та проконтролювати заготовки пісчано-соляної суміші для посипки доріг, прибудинкових територій, тротуарів в житловому фонді й бюджетних установах та бути готовими працювати у посиленому режимі.

Також, на нараді розглянули рад питань, а саме виконання Програми соціального та економічного розвитку м. Києва на 2017 рік та наповнення даними «Реєстру територіальної громади м. Києва».

Крім того, Сергій Олександрович наголосив щодо необхідності забезпечення ефективної координації роботи та налагодження зворотного зв’язку між оперативно-черговою службою Печерського району та управлінням житлово-комунального господарства про своєчасне інформування мешканців про події, які відбуваються у районі.

Перейти до спискуВерсiя для друку