Головна  →  Анонси  →  19 жовтня 2017

20.10.2017 відбудеться День відкритих дверей з нагоди Всесвітнього дня боротьби із захворюванням на рак молочної залози

20 жовтня 2017 року за ініціативи голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука з нагоди Всесвітнього та Всеукраїнського дня боротьби із захворюванням на рак молочної залози у Печерському районі будуть проведені заходи в рамках Дня відкритих дверей.

Так, всі бажаючі, після консультації лікаря-онколога у разі наявності медичних показань пацієнтки будуть безкоштовно направлені на рентгенологічне (маммографічне) дослідження, до інших фахівців.

Нагадуємо, що діагностика онкозахворювань на ранньому етапі має визначальну роль для збереження життя пацієнта.  

Адже, у разі пізнього виявлення захворювання на рак, медики мають ґрунтовні підстави вважати, що у майже половини пацієнтів можна було запобігти задавненню захворювання. Успішність лікування раку молочної залози залежить від того, на якій стадії було виявлено захворювання. Так, виявлення захворювання у першій, найбільш ранній із чотирьох, стадій, означає, що життя пацієнтки буде збережене за умови дотримання вимог протоколу лікування. На жаль, в Україні онкологічні захворювання більш ніж у 30% випадків діагностуються в задавнених стадіях. Така ситуація призводить до зменшення тривалості життя онкохворих, зростання в десятки разів витрат на лікування порівняно з випадками, у яких пухлина виявлена у ранній стадії.

Запрошуємо мешканок Печерського району відвідати зазначені заходи!

Адреса: КНП «Консультативно-діагностичний центр» Печерського району (вул. Проф. Підвисоцького, 13).

Перейти до спискуВерсiя для друку