Головна  →  Новини  →  19 вересня 2017

Голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук перевірив готовність комунальних служб до зими

Голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук перевірив готовність комунальних служб до зими

19 вересня 2017 року голова Печерської районної в місті Києві  державної  адміністрації  Сергій Мартинчук  провів  виїзну нараду щодо готовності комунальних служб району до зими. Фотозвіт

Очільник Печерського району разом із керівниками відповідних структурних підрозділів проінспектував стан готовності до зими Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них», Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень та Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Печерського району міста Києва».

Керівники комунальних підприємств представили Сергію Мартинчуку готову спецтехніку з обладнанням, необхідний інвентар для робітників, а також обладнані кімнати відпочинку для оперативних бригад.

«Можна дійти висновку, що Печерський район готовий приймати зиму. Сподіваюсь, що сезон осінніх дощів, опалого листя й зимові негоди, якщо вони нас настигнуть, ми подолаємо без особливих труднощів», - підкреслив голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук після проведення інспекції.

Перейти до спискуВерсiя для друку