Головна  →  Новини  →  18 серпня 2017

На Печерську пройшов черговий рейд по припиненню незаконної стихійної торгівлі

17 серпня 2017 року спільними зусиллями фахівців відділу контролю за благоустроєм Печерської районної в місті Києві державної адміністрації та працівників Національної поліції у Печерському районі проведено черговий рейд-перевірку функціонування незаконної торгівлі.  Фотозвіт>>>

За результатами перевірки працівниками Національної поліції та фахівцями відділу контролю за благоустроєм Печерської райдержадміністрації складені протоколи про адміністративні порушення. Окрім цього, у правопорушників було вилучено товар з метою припинення торгівлі з рук у невстановлених місцях та без відповідних дозволів.

 Печерська районна в місті Києві державна адміністрація й надалі буде проводити жорстку політику щодо попередження стихійної торгівлі в районі. 

Адже, торгівля з рук у невстановлених місцях є правопорушенням, за яке передбачено адміністративну відповідальність відповідно до ст. 160 Кодексу України про адміністративні правопорушення, що тягне за собою накладення  штрафу у розмірі від 1 до 7 неоподаткованих мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі.

 Нагадуємо, що стихійна торгівля – це потенційна небезпека для споживача. Продукти харчування, які безконтрольно реалізують несумлінні підприємці, приватні особи з рук, не пройшли лабораторний контроль. Отже, їх споживання може зашкодити вашому здоров’ю. Найефективніший спосіб боротьби зі стихійною торгівлею - не купувати продукти харчування у невстановлених місцях.

Перейти до спискуВерсiя для друку