Головна  →  Новини  →  20 липня 2017

У Печерській РДА призначили соціальні виплати 81 внутрішньо переміщеній особі

Сьогодні, 20 липня, у Печерській районній в місті Києві державній адміністрації відбулась комісія з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам. Фотозвіт.

Під час засідання членами комісії розглянуто 83 заяв щодо призначення (відновлення) соціальних, страхових, пенсійних виплат та щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг відповідно до постанови Кабінету Міністрів України «Деякі питання здійснення соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам» від 8 червні 2016 року №365.

Також було розглянуто подання управління праці та соціального захисту населення Печерської районної в місті Києві державної адміністрації щодо припинення соціальних виплат 1 внутрішньо переміщеній особі у зв’язку з придбанням житла в місті Києві.

За результатами розгляду 84 заяв, комісією було прийнято одноголосно рішення призначити (відновити) соціальні виплати 81 внутрішньо-переміщеній особі та відмовити у призначені (відновлені) соціальних виплат 4 внутрішньо переміщеним особам.

Всі рішення членами комісії були прийнятті відповідно до чинного законодавства.

Перейти до спискуВерсiя для друку