Головна  →  Новини  →  22 грудня 2016

Перший заступник голови провів міжвідомчу координаційну комісію по роботі з учасниками АТО та переселенцями

22 грудня 2016 року перший заступник голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Дмитро Загуменний провів засідання міжвідомчої координаційної комісії по роботі з сім’ями, членами яких є учасники АТО, та сім’ями, переміщеними з тимчасово окупованої території АР Крим та зони проведення антитерористичної операції. Фотозвіт.

Під час засідання члени комісії мали змогу заслухати доповіді фахівців управління праці та соціального захисту населення Печерської районної в місті Києві державної адміністрації щодо проведеної роботи, а саме:

-  встановлення статусу учасника війни працівникам підприємств, установ, організацій, які залучались та брали безпосередню участь у забезпеченні та проведенні антитерористичної операції;

-   оздоровлення учасників антитерористичної операції та членів їх сімей;

-   направлення учасників антитерористичної операції на психологічну реабілітацію;

- забезпечення житлом сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, а також інвалідів I-II групи з числа військовослужбовців, які брали участь у зазначеній операції, та потребують поліпшення житлових умов та інше.

Крім того, під час засідання члени комісії заслухали доповіді запрошених представників організацій, які взаємодіють з учасниками АТО та їх сім’ями.

Так, координатор центру допомоги учасникам антитерористичної операції та їх сім’ям Сергій Чернега доповів про роботу, що виконує центр для підтримки учасників АТО та їх сімей.

Про медичну та гуманітарну допомогу особам, переміщеним з тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та зони проведення антитерористичної операції, надання медико-соціальної допомоги найменш соціально захищених верств населення доповіла голова районної організації товариства Червоного хреста України Ольга Ващук.

Координатор громадської організації Ольга Харькіна доповіла про роботу ГО «Спілка учасників, ветеранів, інвалідів антитерористичної операції та бойових дій».

Так, за результатами засідання комісією було вирішено продовжувати співпрацю між управлінням праці та соціального захисту населення Печерської РДА та громадськими організаціями і товариствами, які надають підтримку учасникам антитерористичної операції та їх сім’ям.

Перейти до спискуВерсiя для друку