Головна  →  Новини  →  26 липня 2016

ДО УВАГИ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ!

ДО УВАГИ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ!

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 08.06.2016 №365 «Деякі питання здійснення соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам» (посилання на текст постанови: http://www.kmu.gov.ua/control/uk/cardnpd?docid=249110200) фахівцями Управління праці та соціального захисту населення, територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) та центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Печерської районної в місті Києві державної адміністрації наразі проводяться перевірки фактичного місця проживання внутрішньо переміщених осіб, які звернулись за призначенням (відновленням) соціальних виплат.

Увага! Перевірка фактичного місця проживання внутрішньо переміщених осіб відбувається:

- фахівцями Печерської райдержадміністрації;

- тільки після попереднього дзвінка;

- називаючи посаду та прізвище державного службовця;

- за пред’явлення посвідчення співробітника Печерської районної в місті Києві державної адміністрації встановленого зразка.

З метою уникнення випадків шахрайства, які трапляються останнім часом, ви можете перевірити інформацію про співробітників Печерської райдержадміністрації за телефонами:

- Управління праці та соціального захисту населення Печерської районної в місті Києві державної адміністрації - 280-69-61.

- Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Печерського району м. Києва - 285-72-18.

- Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Печерської районної в місті Києві державної адміністрації - 529-42-30.

Перейти до спискуВерсiя для друку