Головна  →  Новини  →  17 жовтня 2018

Анатолій Невмержицький провів засідання районного штабу з організації роботи господарства Печерського району в осінньо-зимовий період

17 жовтня 2018 року заступник голови Печерської райдержадміністрації Анатолій Невмержицький провів засідання районного штабу з організації роботи господарства Печерського району в осінньо-зимовий період та координації діяльності служб району. Фотозвіт

На засіданні були присутні: начальник управління житлово-комунального господарства і будівництва Олена Григор’єва, в.о. директора КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Печерського району м. Києва» Сергій Лавриненко, представники РТМ «Печерськ», ТОВ «Ягуар», керівники структурних підрозділів та начальники ЖЕДів.

Під час засідання відбулось обговорення питання щодо порушення благоустрою території та термінів  виконання робіт з прокладання теплової мережі на вул. Цитадельній до новобудови на вул. Лейпцизькій, 13.

Окрім того, присутні заслухали звіт начальника управління охорони здоров’я Ольги Гаркуші, начальника відділу культури та охорони культурної спадщини Наталії Забіли про стан отримання актів готовності на підпорядковані заклади.

Наразі проводиться робота з підключення до систем теплопостачання освітніх та медичних закладів району. Станом на сьогоднішній день вже підключено 32 заклади освіти та 5 закладів охорони здоров’я. 

Перейти до спискуВерсiя для друку