Головна  →  Новини  →  15 червня 2018

В Печерському районі діють 5 дитячих таборів відпочинку на базі навчальних закладів

1 червня у Міжнародний день захисту дітей на базі закладів загальної середньої освіти Печерського району розпочали роботу 5 таборів відпочинку з денним перебуванням, які відвідують 287 дітей молодших класів, з них 3 дітей пільгової категорії отримують відпочинок на безоплатній основі. Фотозвіт

Програма табору розроблена під вікові особливості учасників: відвідування музеїв, парків відпочинку, ознайомлення з роботою бібліотек та гуртків художньо-естетичного і спортивного спрямування, а також різноманітні спортивні заходи, ранкова гімнастика, «Веселі старти» тощо.

Окрім того, на базі загальноосвітніх навчальних закладів працюють мовні школи, де є можливість вивчати англійську та французьку іноземні мови.

Вартість путівки до табору відпочинку з денним перебуванням дітей на базі закладу загальної середньої освіти становить 923,76 грн. за весь період таборування. З них на один день на харчування – 44,32 грн.

Табори працюватимуть протягом 18 робочих днів до 25 червня включно.

На відпочинок на безоплатній основі мають право:

- діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування;

- діти з особливими освітніми потребами, які навчаються у спеціальних і інклюзивних класах;

- учні із числа дітей з інвалідністю;

- діти із сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям»;

- учні із числа дітей із сімей учасників антитерористичної операції та дітей із сімей загиблих (померлих), учасників антитерористичної операції;

- учні із числа дітей із сімей киян, які загинули або померли внаслідок поранень, каліцтва, контузії чи інших ушкоджень здоров’я, одержаних під час участі в Революції Гідності.

Перелік дитячих таборів відпочинку з денним перебуванням на базі закладів загальної середньої освіти Печерського району: 

 

 №

ЗЗЗСО

Назва табору відпочинку

Кількість дітей

Адреса

1.

ЛМВ № 51

«Берізка»

56

вул. Пилипа Орлика, 13

2.

Школа І-ІІІ ступенів № 78

«Веселка»

52

вул.

Шота Руставелі, 47

3.

Гімназія № 109 ім. Т. Г. Шевченка

«Сонечко»

60

вул. П.Мирного, 24

4.

 

Гімназія № 117

ім. Лесі Українки

«Дитяча планета»

46

вул. Лютеранська,10

5.

Спеціалізована школа № 181 ім. Івана Кудрі

«Сонечко»

73

Вул. Івана Кудрі, 22-а

 

Перейти до спискуВерсiя для друку