Головна  →  Новини  →  12 червня 2018

На Печерську у горе-батьків відібрали 3-літнього хлопчика у зв’язку із загрозою життю та здоров’ю дитини

Сьогодні, 12 червня, спеціалістами Служби у справах дітей Печерської райдержадміністрації та працівниками сектору ювенальної превенції Печерського районного управління поліції Головного управління Національної поліції у м. Києві здійснено відібрання трьохрічної дитини у зв’язку із прямою загрозою його життю та здоров’ю.

Зі слів працівників центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та сектору ювенальної превенції, під час відвідування ними місця, де перебувала сім’я з дитиною, виявлено засіб для вживання наркотичних речовин через дим. В свою чергу батьки не заперечували про вживання цих речовин у присутності малолітньої дитини. Окрім того, в квартирі спостерігалась абсолютна антисанітарія та неприйнятні умови для проживання.

Згідно зі статтею 170 Сімейного кодексу України, відповідно до розпорядження Печерської райдержадміністрації № 358 «Про відібрання малолітньої дитини» - дитину відібрано та розміщено до державного дитячого закладу.

Під час первинного огляду медичними працівниками хлопчика, були виявлені порушення в стані його здоров’я, а саме: численні почервоніння та, за зовнішніми ознаками – запалення шкіряного покрову. Окрім того, у дитини виражена затримка речового розвитку. 

Перейти до спискуВерсiя для друку