Головна  →  Новини  →  4 червня 2018

Сергій Мартинчук зустрівся з представниками Посольства КНР в Україні

4 червня 2018 року голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук провів робочу зустріч з першим секретарем Посольства Китайської Народної Республіки в Україні Ваном Липеном та третім секретарем Посольства Китайської Народної Республіки в Україні Чжан Сюечжи для встановлення дружніх відносин та налагодження співробітництва. Фотозвіт

Під час переговорів сторони обговорюючи перспективи щодо подальшого поглиблення відносин у культурно-гуманітарній та соціальній сферах, обговорили питання стосовно модернізації шкільної освіти із використанням сучасних технологій, а саме: забезпечення загальноосвітніх закладів сучасним комп’ютерним обладнанням тощо.

Окрім того, обмінялися думками щодо актуальних питань,  одна з ініціатив – облаштування тематичної зони в Печерському районі – створення привабливого міського простору з представленням традиційної китайської культури.

Також дипломатичний представник Посольства КНР в Україні відзначив важливість налагодження зв’язків між Печерською районною в місті Києві державною адміністрацією та Китайською Народною Республікою. Задля зміцнення партнерських зв’язків, представники Посольства запросили делегацію райдержадміністрації відвідати з робочим візитом КНР у 2019 році.

На зустрічі також були присутні: виконувач обов’язків керівника апарату Печерської райдержадміністрації Павло Бабій, начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Олена Григор’єва та начальник відділу внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю і ЗМІ Катерина Печерська.

Нагадаємо, що раніше Сергій Мартинчук зустрівся з радником із зовнішньої торгівлі Ма Шуань, м. Пекін для встановлення партнерських зв’язків і подальшої співпраці між Печерським районом та Пекінським районом Чаоян.

Перейти до спискуВерсiя для друку