Головна  →  Новини  →  1 червня 2018

Сергій Мартинчук обговорив з Послом Латвії концепцію облаштування та відновлення Латвійського скверу

У перший день літа голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук особисто зустрівся з Надзвичайним та Повноважним послом Латвійської Республіки в Україні Юрісом Пойкансом для обговорення проекту щодо створення Латвійського скверу, який знаходиться на території Печерського району. Фотозвіт

«Печерськ – місце європейського зразка, зокрема для якісного дозвілля. Реалізація зазначеного проекту  передбачає створення тематичної зони на Латвійську тематику та впорядкування прилеглої території. Для культурного відпочинку мешканців Печерського району, у сквері планується облаштування вуличного покриття у вигляді орнаменту, узори якого притаманні автентичності Латвійської Республіки, а також встановлення лав відпочинку та озеленення території тощо» - зазначив Сергій Мартинчук.

Також на зустрічі були присутні: архітектор Александр Бабушкін, виконувач обов’язків керівника апарату Печерської райдержадміністрації Павло Бабій; начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Олена Григор’єва та в.о. Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Ігор Білий.

Нагадаємо, що відповідно до рішення Київської міської ради від 22 лютого 2018 року №321/4385 «Про перейменування скверу у місті Києві» сквер Андрія Іванова (між вулицею Михайла Омеляновича-Павленка і Бутишевим провулком) перейменовано на сквер Латвійський.

Перейти до спискуВерсiя для друку