Головна  →  Оголошення  →  16 травня 2018

17 травня 2018 року в КНП «Консультативно-діагностичний центр» Печерського району буде проведено День відкритих дверей

Згідно з наказом Департаменту охорони здоровʼя Київської міської державної адміністрації від 15.05.2018 №475 «Про проведення Дня боротьби з артеріальною гіпертензією в закладах охорони здоров’я, що засновані на комунальній власності територіальної громади міста Києва» у Комунальному некомерційному підприємстві «Консультативно-діагностичний центр» Печерського району (вул. Проф. Підвисоцького, 13) та Комунальному некомерційному підприємстві «Центр первинної медико-санітарної допомоги» (вул. Івана Мазепи, 2), Печерською райдержадміністрацією будуть проведені заходи до Дня боротьби з артеріальною гіпертензією для мешканців Печерського району.

До числа заходів, запланованих для проведення Дня боротьби з артеріальною гіпертензією, належать:

- Консультування пацієнтів лікарями КНП «КДЦ» Печерського району (невролог, кардіолог, психіатр, психолог) та , лікарями загальної практики сімейної медицини КНП «ЦПМСД»;

- Проведення діагностичних досліджень та процедур за лікарськими призначеннями (вимірювання артеріального тиску; визначення рівня цукру в крові; визначення ризику серцево-судинних захворювань;  визначення індексу маси тіла; визначення насичення крові киснем тощо);

- Надання відвідувачам заходів інформації з актуальних питань збереження та зміцнення здоровʼя, проведення бесід на актуальні та цікаві теми, пов’язані із здоров’ям.

Отже, шановні мешканці Печерського району, запрошуємо Вас 17.05.2018 року взяти участь у заходах до Дня боротьби з гіпертензією у КНП «КДЦ» та КНП «ЦПМСД» Печерського району. Час проведення заходів - з 10.00 до 13.00 год.

Адреси, за якими будуть проводитись заходи:

- КНП «КДЦ» Печерського району, вул. Проф. Підвисоцького, 13;

- філія №1 КНП «КДЦ» Печерського району вул. Проф. Підвисоцького, 4А;

- Амбулаторія№1,2  КНП №ЦПМСД» вул. І. Мазепи, 2;

- Амбулаторія№3 КНП №ЦПМСД» вул. Мечникова, 8;

- Амбулаторія№4 КНП №ЦПМСД» вул. Цитадельна, 5/9;

- Амбулаторія№5 КНП №ЦПМСД» вул. Тверський Тупік, 10;

- Амбулаторія№7 КНП №ЦПМСД» вул. М. Заньковецької, 3/1.

Перейти до спискуВерсiя для друку