Головна  →  Новини  →  6 березня 2018

Сергій Мартинчук зустрівся з радником із зовнішньої торгівлі Ма Шуань, м. Пекін

6 березня 2018 року в Київській міській державній адміністрації відбулась робоча зустріч голови Печерської райдержадміністрації Сергія Мартинчука з китайською делегацією, на якій були присутні: радник із зовнішньої торгівлі району Чаоян, м. Пекін – Ма Шуан та з перший секретар канцелярії радника з торгівельно-економічних питань – Чжао Ніаньлі. Фотозвіт

Мета візиту – встановлення партнерських зв’язків для подальшої співпраці між Печерським районом та Пекінським районом Чаоян. Сторонами планується підписання Меморандуму про співробітництво та реалізація різноманітних проектів.

Під час зустрічі відбулось обговорення стосовно налагодження дружніх відносин між двома державами, розглядалися шляхи розвитку в культурній, фінансовій, торгово-економічній, житлово-комунальній, медичній та інших сферах.

Очільник Печерського району Сергій Мартинчук зазначив, що двосторонні відносини між Україною та Китайською Народною Республікою дозволять перейняти один в одного кращі практики в реалізації інноваційних програм. 

Перейти до спискуВерсiя для друку