Головна  →  Новини  →  19 вересня 2016

Сергій Мартинчук підписав меморандум з Громадською організацією щодо подолання епідемії ВІЛ/СНІД

Сергій Мартинчук підписав меморандум з Громадською організацією щодо подолання епідемії ВІЛ/СНІД

19 вересня за ініціативи голови Печерської райдержадміністрації Сергія Мартинчука між Печерською районною в місті Києві державною адміністрацією, Громадською організацією «Маленьке серце з мистецтвом» та Міжнародною благодійною організацією «Східноєвропейське та Центральноазіатське об’єднання людей, які живуть з ВІЛ» підписано меморандум про взаєморозуміння та співпрацю. (меморандум). Фотозвіт.

«Сьогодні, підписання меморандуму про співпрацю – це важливий крок на шляху укріплення партнерських відносин районної влади та громадськості. Я вважаю, що тільки скоординована спільна робота дозволить подолати епідемії ВІЛ/СНІД та сформувати нову якість соціальних стандартів життя наших громадян», - зазначив голова райдержадміністрації Сергій Мартинчук.

Метою меморандуму про взаєморозуміння та співпрацю є зниження рівня захворюваності і смертності від ВІЛ-інфекції/СНІДу, надання якісних і доступних послуг з профілактики та діагностики ВІЛ-інфекції, насамперед представникам груп підвищеного ризику щодо інфікування ВІЛ, послуг з лікування, медичної допомоги, догляду і підтримки людей, які живуть з ВІЛ, у рамках реформування системи охорони здоров’я.

«Один із пріоритетних напрямків, над яким ми працюємо – розвиток співпраці органів влади та громадських об’єднань в районі», - зауважив очільник Печерського району.

Районна влада приділяє особливу увагу процесам становлення, формування та динамічного розвитку громадянської активності, участі представників громадських об’єднань у розробці та реалізації соціальних проектів.

 «Ми готові підтримувати ініціативи громадськості для соціально важливих проектів і програм», - зазначив Сергій Мартинчук.

Документ підписали голова Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Мартинчук, голова Громадської організації Євгенія Смірнова та президент Міжнародної благодійної організації «Східноєвропейське та Центральноазіатське об’єднання людей, які живуть з ВІЛ» Володимир Жовтяк.

Перейти до спискуВерсiя для друку