Головна  →  Новини  →  11 серпня 2016

Сергій Мартинчук провів переговори з представниками мерії міста Берлін

Сергій Мартинчук провів переговори з представниками мерії міста Берлін

Четвертий день перебування голови Печерської райдержадміністрації Сергія Мартинчука в місті Берлін розпочався з зустрічі з паном Фолькером Пеллетом, який є радником мера Берліну, шефом протоколу Берліна, та відповідає за зовнішні відносини, а також паном Гердом Кронмюллером - радником мера Берліну, шефом відділення зовнішньої політики мерії міста Берлін. Фотозвіт.

Під час зустрічі особлива увага приділялася питанням тісної взаємодії неприбуткових громадських організацій Печерського району, округу Шарлоттенбург-Вільмерсдорф та мерії міста Берлін, а також обміном досвіду у цьому напрямку. Основною метою діяльності НГО є не отримання прибутків, а здійснення благодійної діяльності і меценатства та іншої діяльності, передбачених законодавством.

Окрім цього, визначили сфери для майбутнього партнерства у галузі культури. Домовились про обмін досвідом та організацію різних спільних заходів культурного характеру, зокрема виставок та ярмарків.

Після обговорення питань з представниками мерії міста Берлін, очільник Печерського району Сергій Мартинчук зустрівся із землячкою - головою Центральної спілки українців в Німеччині, пані Людмилою Млош, яка мешкає у Берліні з 1985 року. За цей час вона встигла об’єднати навколо себе патріотично налаштованих українців, які виїхали та нині проживають в Німеччині.

На прикінці насиченого подіями дня, делегація Печерського району на чолі з головою Печерської райдержадміністрації Сергієм Мартинчуком відвідала Регіональний центр політичної освіти у Берліні.

Перейти до спискуВерсiя для друку